Wie zijn wij

Wie zijn wij

De Oppascentrale Utrecht is een bedrijf dat sinds 2010 professionele oppassers zoekt voor gezinnen in en rondom Utrecht. De Oppascentrale Utrecht is in 2010 opgericht door Jet Klabbers en haar dochter Stascha De Vita. Twee jaar lang hebben zij samengewerkt, waarna Stascha het overnam en zij het tot eind 2016 succesvol zelfstandig heeft gerund. Vanaf 1 januari 2017 is de Oppascentrale Utrecht overgenomen  Sanne en Celien. Dit hebben zij met veel plezier gedaan tot in september 2020, waarna wij, Lieke en Loïs het bedrijf hebben overgenomen in februari 2021. Hieronder vinden jullie wat informatie over ons.

Hoi! Ik ben Loïs Knijpinga en ik ben 22 jaar. Ik ben opgegroeid bij mij ouders en broer in Soest. Ik woon en studeer sinds mijn 18e in Utrecht.


Ik heb de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Univesiteit Utrecht afgerond en zal beginnen aan de master Onderneming en recht.


Ik hoor vaak van gezinnen om mij heen dat de combinatie thuiswerken en zorgen voor de kinderen bijna niet te doen is. Daarom is het belangrijk om een helpende hand aan te bieden. Daar zet ik me dan ook graag voor in!


Hopelijk tot snel tijdens een (online) kennismaking.

Hi! Mijn naam is Lieke Hamelink en ik ben 23 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Rijswijk. Sinds mijn 18e woon en studeer ik in Utrecht.


Ik heb de bachelor Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht gedaan en doe nu een premaster Psychologie aan de Universiteit Leiden.Ik heb veel oppaservaring sinds mijn 14e en paste dan zelf ook op via De Oppascentrale Utrecht. Toen ik hoorde dat de vorige eigenaren wilden stoppen, leek het me een leuke uitdaging om dit over te nemen! Ik weet zelf hoe leuk het is om op te passen en hoe fijn het is voor ouders om hen uit de brand te helpen. Ik vond het zelf altijd heel leuk dat er snel een klik ontstond tussen de kinderen en mij.


Hopelijk kunnen wij meer Utrechters blij maken met een fijne oppas!