Referenties

Referenties

Lara Schwarz, Ruben & Sophie

Lisa van Dijk is ons via de oppascentrale aangeraden als nieuwe oppas voor onze kinderen Ruben (8 jaar) en Sophie (10 jaar). Het klikte meteen en Lisa is betrokken, aardig en zorgvuldig met de kinderen. We voelen ons als ouders veilig bij haar en de kinderen vinden haar superleuk!


Hallo, ik ben Ruben (dat wist je denk ik al) ik vind je heel aardig en superleuk. Je past goed bij ons tweeën. Ik vond het heel leuk toen je samen met mij met de Lego ging en dat betekent dat jij heel creatief bent. Ik vind Lisa de beste oppas ter wereld. Groetjes van Ruben.


Ik vind Lisa een hele leuke oppas ook al ben ik er vaak niet. Lisa doet veel met ons ze gaat met ons tekenen of een spelletje doen. Ze haalt ons ook op van school. Ik kan vaak bij haar terecht als er iets is. Voor de rest is zij superlief! Groetjes van Sophie.


Sander, Wendy, Pjotr & Simone

We hebben jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van de oppascentrale. Wat ons uitstekend beviel was de grote flexibiliteit: van vaste oppasdagen tot incidentele oppasmomenten en last minute wensen; de oppascentrale wist altijd een oplossing te vinden. Onze kinderen waren altijd dol op de oppassen. Onze laatste oppas was Celien zelf (eigenaar oppascentrale). Wat een ontzettend leuke meid! Altijd bezig om leuke dingen voor onze kinderen te bedenken, altijd meedenken en oplossingen aanreiken en onze kinderen liepen helemaal weg met haar. Ze hebben het er nog weleens over! We zijn nu verhuisd naar Nijmegen, maar voor iedereen in Utrecht raad ik de oppascentrale aan!


Inge Christoph-Saat

Ik ben zeer tevreden over de snelle service van de oppascentrale. Zodra ik vraag of het mogelijk is een oppas voor een bepaalde datum vast te leggen, krijg ik meestal dezelfde dag nog reactie. Dat is erg prettig, want dan weet ik dat het geregeld is. Over de oppasmeiden zelf ben ik ook zeer tevreden. Ze zijn altijd op tijd en komen betrouwbaar over. Het is ook prettig dat het mogelijk is om een aantal keer hetzelfde oppasmeisje te krijgen, zodat je elkaar een beetje leert kennen. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar als het wel lukt, is dat zeker fijn.

Suzanne Verburg

Door onze onregelmatige werktijden, zitten we op de gekste momenten om oppas verlegen. Soms erg op het laatste moment. Gelukkig lukt het de Oppascentrale Utrecht vrijwel altijd nog een oppas te vinden! We zijn erg gelukkig met deze oplossing. De meiden die bij ons opgepast hebben in de afgelopen anderhalf jaar, waren allemaal lief, enthousiast en betrouwbaar. Kortom, we maken graag nog lang gebruik van de Oppascentrale!

Marcel van Driel

Stascha en de oppascentrale Utrecht werken snel en regelen alles perfect. De dames die komen oppassen zijn op tijd, doen het goed met de kinderen en houden zich keurig aan de afspraken..

Marten van der Hoeve

Wij maken gebruik van de incidentele dienstverlening van de oppascentrale en zijn daar erg blij mee. Flexibiliteit is voor ons erg belangrijk en de oppascentrale weet altijd een mouw te passen aan onze verzoeken. We hebben al een aantal verschillende oppassen gehad en de kinderen (5 en 10) vinden het altijd een succes. De oppassers zijn beleefd, netjes en kunnen heel goed met onze kinderen omgaan..

Astrid Westerbeek

Toen mijn zoontje klein was en met regelmaat ziek, hoopte ik altijd dat Utrecht een oppascentrale zou krijgen. Bij een zoektocht naar een oppas vorig jaar bleek er ineens zoiets te bestaan en geweldig te functioneren! Voor vaste oppas of ad hoc: de oppascentrale regelt het! Stascha, Charlotte, Jetty (en er zijn er vast meer): allemaal lieve, vrolijke, energieke meiden bij wie we met een gerust hart onze zoon achterlaten.

Familie Houtzager

Ik hoorde van de oppascentrale via een vriendje van mijn zoon. Dat jongetje werd opgehaald door een studente, die met 3 kleine kinderen op de fiets een heel eind naar huis fietste en daarna nog pannenkoeken voor ze ging bakken! Wauw dacht ik. Wij hebben geen vaste oppas, omdat we ze maar af en toe op wisselende tijdstippen nodig hebben. Maar altijd hele slimme, aardige en betrouwbare studentes die ook heel goed met onze jongste (met verstandelijke handicap) kunnen omgaan. Toen we een tijd omhoog zaten op hele rare tijdstippen hebben ze ons ook uit de brand ge holpen.De oppascentrale heeft een hele goede 'pool' van oppassers. Wij zijn er erg blij mee!

Jochem Aubel

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van de oppascentrale. Zij hebben voor ons een oppas bemiddeld zodat wij regelmatig een avondje weg kunnen. Ook hebben zij ons van een achtervang voorzien toen onze vaste oppas niet kon. De oppas is altijd prima bereikbaar en flexibel en gaat zeer spontaan en lief om met onze kinderen. Die zien er altijd naar uit als de oppas komt. Kortom, wij beleven er veel plezier aan.

Marielle Meijnen

De Oppascentrale Utrecht heeft voor ons een oppas gevonden die 2 dagen per week onze kinderen van het kinderdagverblijf ophaalt en alvast begint te koken, zodat mijn man en ik zonder stress ons werk kunnen afronden. Hulp tijdens de 'spitsuren' is best moeilijk te vinden, maar de Oppascentrale Utrecht is erin geslaagd een bijzonder prettige oppas te vinden, waar we erg blij mee zijn!

   

William en Pascale Lucassen

Wij zijn zeer tevreden over de Oppascentrale Utrecht. Stascha is heel vriendelijk, lief en flexibel. Precies wat wij belangrijk vinden voor de oppas van onze twee kinderen. Fleur vraagt regelmatig met een blij gezicht: : 'Is het weer Stascha-dag vandaag?'

Ireen Benders

Hoi Jet, wat een leuke oppas heb je voor ons geregeld! Leuk en actief met de kinderen, gezellig bij de ‘terugrapportage’, en ze had zelfs opgeruimd! (vind het altijd heel fijn om niet in een bende thuis te komen!) Kortom, we waren erg tevreden! Bedankt!

Henriette Wikström

I went from Norway for a 2 weeks course in Utrecht with my 4 Month old son in March 2011. I brought him because I was breastfeeding him. My course master arranged with baby-sitting for me with de oppascentrale Utrecht. I had different girls looking after my son and I must say that I felt very satisfied and comforting when I knew they had references, saw how well and secure they treated him and most of all saw how happy my son was! I can highly recommend de oppascentrale Utrecht to others, and thanks to them I could enjoy the course and still meet him during coffee-breaks and lunch.