Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Oppascentrale Utrecht is een bedrijf dat sinds 2010 vol passie professionele oppassers verzorgd voor gezinnen in en rondom Utrecht. Oppascentrale Utrecht is in 2010 opgericht door Jet Klabbers en haar dochter Stascha De Vita. Twee jaar lang hebben zij samengewerkt, waarna Stascha het overnam en zij het tot eind 2016 succesvol zelfstandig heeft gerund. Vanaf 1 Januari 2017 is de Oppascentrale Utrecht overgenomen door ons, Sanne en Celien. Onderstaand vindt u verdere persoonlijke informatie over ons.

 

Celien & Sanne

Celien van Lochem

---

Hallo! Mijn naam is Celien en ik kom net als Lisa uit Arnhem, maar woon nu al twee jaar in het prachtige Utrecht. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie en daar heb ik het erg naar mijn zin.

 

Daarnaast spreek ik vloeiend Engels en ben ik bezig met het leren van de Spaanse taal. 

Wat oppassen betreft; op mijn 13e begon ik met mijn eerste baan. Dit was een functie als kindermeisje bij Prinsheerlijk: dit is een kindvriendelijk restaurant in Rheden waar ik kinderen vermaakte terwijl hun ouders aan het dineren waren. Daarnaast heb ik ook sinds die leeftijd vast- en incidenteel opgepast, in zowel Utrecht als Arnhem.

Sanne Sap

---

Dag allemaal, mijn naam is Sanne, ik ben 21 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben derdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Altijd heb ik al een passie voor kinderen gehad, al sinds mijn twaalfde pas ik op op kinderen in de buurt. Sinds ik studeer, is dit nog niet veranderd. Naast oppassen heb ik veel bijles gegeven en een jaar gewerkt bij de basisclub, waar basisschoolkinderen begeleid worden aan de hand van remedial teaching. In Utrecht heb ik mezelf aangemeld bij Oppascentrale Utrecht en ik had het daar zo naar mijn zin, dat ik meer wilde doen! Sinds maart 2018 ben ik gaan helpen met het uitvoeren van de taken van de Oppascentrale en sinds september 2018 ben ik met veel plezier mede-eigenaar!