Info voor ouders

Info voor ouders

Avondje uit of op zoek naar een vaste oppas?

Op zoek naar een incidentiele oppas, omdat je een avondje weg wil? Of ben je opzoek naar vaste oppas? Oppascentrale Utrecht zoekt een betrouwbare oppas met ervaring die aan jouw en onze voorwaarden voldoet.

Als je een aanvraag doet, zullen wij ons uiterste best doen om de perfecte oppas voor jullie kinderen te vinden. Het is zelfs mogelijk om een aanvraag te doen op dezelfde dag. Wij proberen dan nog op dat moment een oppas te vinden.

Professionele oppas, hoge kwaliteit?

Wij vinden het belangrijk voor jullie om zoveel mogelijk dezelfde oppas te hebben. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om voorkeur te geven voor een bepaalde oppas. Heb je via ons een vaste oppas gevonden en is deze een keer verhinderd, dan proberen wij een incidentele oppas te vinden. De eerste twee maanden is dat kosteloos, daarna hanteren wij per keer het tarief voor een incidentiele bemiddeling.

Voor ons is persoonlijk contact en screening van de oppas het meest belangrijk. Wij werken alleen met studenten of andere geschikte kandidaten. Al onze oppassen zijn door ons gescreend. Dat houdt in dat wij een sollicitatiegesprek met hen hebben gevoerd en dat wij referenties hebben opgevraagd. Hierdoor bieden wij ervaren oppassen van hoge kwaliteit.